1) Who is recently elected as the new President of Iran?
Ans: Hassan Rouhani.
2) Who is the writer of book ‘Life of Pi’?
Ans: Yann Martel.

3) Who is elected as the new President of Venezuela?
Ans: Nicolas Maduro.
4) Name the mountain range which lies between the rivers Narmada and Tapti?
Ans: Satpura
5) From which country Taoism religion is practiced?
Ans: China
6) Who was the American President at the time of the First World War?
Ans: Woodrow Wilson
7) Who is the author of ‘India wins Freedom’?
Ans: Maulana Abul Kalam Azad.
8) What is the boundary line between Afghanistan and Pakistan called?
Ans: Durand Line.
9) Why does the color of cow’s milk is slightly yellowish?
Ans:  Xanthophyll
10) Which compound is added to petrol to prevent engines from ‘knocking’?
Ans: Lead